Evry signerte avtale verdi 25 milioner

Karl Olav Nordengen og Evry i Brumunddal har signert en avtale med Gausdal Landhandleri på komplett drift av kundes IT løsninger. Avtalen omfatter kjøp av driftstjenester, vedlikehold, support og kjøp av IT utstyr og forvaltning/drift av brukerne. Avtalen skal gjelde for en periode på 5 år og har en antatt verdi på 25 millioner. Flere tilbydere har vært i prosessen der Evry ble vurdert til å ha den beste og mest effektive løsningen. Gausdal Landhandleri realiserer «Det digitale landhandleri» med Evry, skriver de i en pressemelding. Vi er utrolig stolte av avtalen og ser frem til et godt samarbeide, sier regionsdirektør Karl Olav Nordengen.

Les hele saken i Ringsaker Blad

2018-01-25T09:42:41+02:00 3 mai 2017|Categories: digitalisering, Evry, Innovasjon, Ringsaker kommune|0 kommentarer