Spennende samarbeid

Flere av våre medlemmer forbereder seg i disse dager på å flytte sammen i et felles kontorfelleskap på Gjøvik. I første etasje i den gamle skofabrikken i Nedre Torvgate 6 skal til sammen sju gründerbedrifter dele tak, idéer og visjoner.

De sju andre bedriftene er M8, Escio, Strategisk ruteplan, Vixel, IOPS, Dvelop og Ruth&Ragna. Selskapene driver med vidt forskjellige ting. Målet er å møtes tverrfaglig innen teknologi, innovasjon og kommunikasjon. Samarbeidet er et direkte svar til NTNUs ønske om et mer tilgjengelig og synlig næringsliv. Talsperson Frode Iversen er glødende entusiastisk og håper dette skal både få studentene til å bli etter endt utdanning, og at Gjøvik skal bli satt på kartet som nyskapende innen næringslivet.

Vi ønsker dem lykke til og er spent på fortsettelsen!

.

2018-04-26T11:28:46+02:00 4 oktober 2017|Categories: Escio, Gjøvik, IKT-ressursforum, Innovasjon, Iops, NT6, NTNU, Samarbeid, Utvikling, Vixel|0 kommentarer