Evry ansetter kloke hoder som lengter hjem

Evry har i flere å vært flinke til å fange opp aktuelle ansatte som pendler mellom innlandet og Oslo. I Hamar Arbeiderblad kunne man fredag 12. Januar lese om Eivind Thorsrud Willard som etter 11 år i Oslo tok med seg kunnskap og kompetanse hjem til Brumunddal og Evry. Regiondirektør Karl Olav Nordengen i Evry er ikke i til om at det er like spennende å jobbe i IT-bransjen i Innlandet som i Oslo. En gladsak både for Williard, Evry og for Innlandet. Saken er tilgjengelig å lese på nett for de som abonnerer på HA.
Vi i IKT Ressursforum sier tommel opp til Evry, og oppfordrer flere av våre medlemmer til å følge deres eksempel. Det er ingen grunn til at ikke Innlandet kan bli et nasjonalt senter for IKT i fremtida!
2018-01-25T09:41:32+02:00 12 januar 2018|Categories: Arbeidsmiljø, Arbeidsplass, Evry, IT, Rekruttering|0 kommentarer