Arena Innlandet – bli med på rekrutteringsstafett, kick-off og jobbmesse

 

Årets arrangement er 25. september i Marmorsalen på Sentralen, samme sted som i fjor. Selve jobbmessa er fra kl. 18.00 – 21.00, med samling i baren i Marmorsalen for alle bedriftene rett etter messeslutt.  Meld din bedrift på Arena Innlandet i Marmorsalen på Sentralen i Oslo den 25. september her. Vil du vite mer om Arena Innlandet så ta en titt på hjemmesiden:  arenainnlandet.com.

Vi jobber nå med å videreutvikle Arena Innlandet jobbmesse og fagseminar. Nytt tilskudd som ble lansert i juni er Snapchat rekrutteringsstafett. Er ikke din bedrift med enda oppfordrer vi dere til å bli med. Her inviterer vi alle bedrifter som ønsker å være en del av Arena Innlandet til å markedsføre sine stillinger på en helt ny måte gjennom Snapchat. Ved å følge brukeren «arenainnlandet» på Snapchat får du nå et kikk inn i en rekke bedrifter og organisasjoner i Innlandet.

Kick-off 27. august på PARK

Vi gjentar også suksessen fra i fjor med kick-off, og inviterer dere til samling i PARK gründer- og næringshus mandag 27. august kl. 14.00 – 16.00. Her vil du få høre mer om årets arrangement, status på årets nyhet, snapchat rekrutteringsstafett, og vi ønsker selvsagt dialog med dere vedrørende hvilke skoler/miljøer/foreninger hvor det er viktig for dere at vi er synlige for å tiltrekke oss de rette søkerne til ditt behov. Meld deg på Kick-off Arena Innlandet mandag 27. august her.

2018-06-26T14:17:45+02:00 26 juni 2018|Categories: Ukategorisert|Tags: , |0 kommentarer

Legg igjen en kommentar