Christensen deler innsikt fra Gartners ferske analyser av «The Future of Work». De fleste ansatte ønsker seg mer fleksibilitet, men løsningen er ikke å gå tilbake til slik det var før pandemien - eller fortsette slik det er nå. Presentasjonen vil dekke temaer som «Future of work», «Fusion Teams» og «Digital Product Management» som viktige drivere for omstilling, utvikling og innovasjon.
Mari Haug Meyer, UX-designer og Lars Ingar Øien, CEO- 321
321 har vokst fra 3 til 13 ansatte på 3 år, og lever etter verdier som åpenhet, stolt og modig i hverdagen. Hva får du i en kultur basert på grunnleggende åpenhet og tillit til hver enkelt?
Ola Stenberg, Produktredaktør - VG
VGs produktredaktør Ola Stenberg kan muligens kalles tiårets netthode i Norge. Han er utdannet journalist og har hatt en rekke ulike stillinger i blant annet VG, Hamar Arbeiderblad og NTB.
BEINSTREKK
Skognæringen er en av de mest tradisjonelle næringene vi har her i landet. Skogen bidrar positivt til klimaet, både som karbonlager og fornybar ressurs som kan erstatte mer klimabelastande alternativ. I foredraget ser vi på hvordan vi jobber sammen, i tverrfaglig team, for å skape innovative løsninger. Løsninger som gir verdi til skogeier, forretningen, og som skal bidra til at vi forvalter skogen på den beste måten for de neste generasjonene.
Marius Hernes Brateng og Vegard Jensrud - Hexagon Ragasco
Innlegg
Anette Mellbye, Direktør for vekst & kommersialisering - Innovasjon Norge
En av Norges fremste tech kvinner
Etter konferansen møtes vi til mat og mingling på Brighthouse på Mustad Næringspark.
Dette er en kort spasertur fra NTNU hvor konferansen er blitt holdt, ca 300m.
Det vil bli servert apertiff, tapasbuffet, dessert og kaffe.
Påmelding til kveldsarrangementet gjøres når du bestiller billetten til RESTART, og koster 400kr.